Söndagsspel på MAIA - Malmö Airsoft Indoor Arena

På Söndagar udda veckor (27/6 ÄR STÄNGT!) kl.10-12 håller vi öppet för deltagare från 8 år med början 1/11-20. I vår spännande och utmanande miljö finner du spänningen från tv- och dataspel, men med hela kroppen -IRL!

Next Sunday Game 25/7 Betalning sker på plats med swish.

Det finns dock ett särskilt regelverk härom. Spelare som är myndig måste komma i sällskap med minderårig för att få delta i spel.

Pga Covid-19 har vi max antal på inomhusbanan i safe zone med 10kvm/person. Det kan alltså hända att arrangören avvisar deltagare pga detta. Hos oss är det inga problem att hålla ett gott och säkert avstånd. Vi sanerar all hyrutrustning kontinuerligt. Just nu är det alltså maxantal 8 deltagare/våningsplan samtidigt i safezone med 10kvm/deltagare

En vårdnadshavare måste vara med vid första besöket. Då fyller man i ett medgivande till deltagande i spel (kan även hämtas i butik). Därefter kan den minderårige eskorteras till spel av annan myndig person än vårdnadshavaren. (Vi bokför medgivande i pappersform på plats och i enlighet med GDPR. Önskar man få uppgifterna raderade så hör man av sig till oss via info@malmoairsoft.se.) 

Minderårig får ej lämnas själv av myndig person dvs man måste som vuxen stanna kvar under tider som barnet/barnen spelar, även om man inte spelar själv. Arrangören har inget tillsynsansvar för minderårig!

Obligatorisk säkerhetsgenomgång varje speltillfälle.

Endast springervapen gäller på ett av våningsplanen dvs fjäderdriven pistol eller pump(fr.8 år). På det andra våningsplanet är elektriskt-/gasdrivet tillåtet (fr.12år). OBS! Det finns krav på heltäckande klädsel (se regelverk för söndagsspel). Natruligtvis får man spela med fjäderdrivet även över 12 års ålder men kategorierna spelar var för sig på olika våningsplan.

Spelavgift: 100kr med egen utrustning. Vi tar endast emot betalning på plats och via swish. Ej kontant betalning!

Hyrutrustning finns på plats enl. följande (inkl. skyddsmask):

AEG (elektriskt, från 12 år): 200kr inkl. 470 kulor.

Springer (fjäderdrivet, från 8 år): 200kr inkl. ammunition.

OBS! Ta med eget skydd för händerna och hals. Bra plagg att spela i kan vara en hoodie/huvtröja!

Spel skall ske på ett roligt, tryggt och säkert sätt. Därför har vi ett särskilt regelverkt för dessa söndagsspel.

Arrangören har gruppolycksfallsförsäkring via Länsförsäkringar.

Vägbeskrivning:

Från Malmö: Kör E65 Ystad till Svedala, kör av mot Trelleborg, efter järnvägen sväng vänster mot Ugglarp, kör 3,9 km, sväng höger (vid den stora antennen) på grusvägen (skylt Airsoft), sväng höger vid första korsningen inne på grusvägen, i andra korsningen håll vänster så ligger banan vid en stor röd lada. (13 min fr inre Ringvägen, Malmö)

Från Lund: Kör 108 Trelleborg, efter Svedala (efter järnvägen) sväng vänster mot Ugglarp, följ skyltar om AirSoft. (ca 20 min fr Lund Södra)

Sista biten är grusväg. Kör försiktigt och lugnt! Respektera de boende! Parkera på anvisad plats. Närmsta matställe McDonald´s, Svedala, 2-3min från banan. 

OBS! Följ vägbeskrivningen ovan! Pga militärt skyddsområde kan ni inte använda GPS! Om så sker hamnar ni på fel plats. Om det inte tydligt står en skylt med "AIRSOFT" kör inte in!

 

Detta behöver du för att kunna spela med egen utrustning:

  • Airsoftvapen max 109m/s (vill du ha hjälp att trimma ner ditt vapen, kom till butiken!) Fr. 8år fjäderdriven pistol (Springer) eller pumpgevär. Fr. 12år elektriskt gevär (AEG) eller GBB pistol. Länk
  • Heltäckande mask alternativt skyddsglasögon och nätmask. Vid nätskydd för ögonen skall skyddsglas bäras under. Länk
  • Mössa/keps och halsduk eller en balaklava Länk
  • Handskar Länk
  • Kulor som köpes i butik eller på banan. Länk
  • Oöm och heltäckande klädsel

Det gör inte ont att spela airsoft, men på bar hud kan det svida till rejält! Helt oöndigt! Därför kräver vi som arrangör heltäckande klädsel för minderårig spelare!

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan