Köpvillkor

Alla priser inkluderar 25% moms.

Malmö Airsoft är en butik inom företagsrörelsen A&H Outdoor Trading AB.

Ange personnummer vid registrering för en smidig hantering av din order!
Vi lämnar garanti på allt vi säljer, fråga för vad som gäller för den särskilda varan.
Alla prisangivelser är med reservation för prisändring. Vi reserverar oss även för leveransförändringar som ligger utom vår möjlighet att påverka.

Beställningar är bindande, dvs beställaren förbinder sig att följa dessa villkor. Om man vill avboka sin beställning görs detta omgående, via mail info@malmoairsoft.se Det åligger kunden att göra avbeställningen. I det fall detta ej görs, avser vi att ta ut skälig kostnad som faktureras kunden i efterskott. Detta gäller även i det fall då vi, pga att leverantörer är försenade med leverans till oss, ej haft möjlighet att leverera varan inom skälig tid. Beställd vara är beställd tills dess den avbokas.

Vid köp av beställningsvara i butik lämnar kund handpenning om 20%. Denna gäller sedan som delbetalning! Öppet köp tillämpas ej vid försäljning av beställningsvaror eller vid köp i butik. Endast postorder medger öppet köp med 14 dagars ångerrätt. I butik finns däremot möjligheten att få köpeskillingen tillgodo vid återlämnande, förutsatt att produkten är säljbar till ordinarie pris.                 

För ej uthämtat försändelse debiteras 350kr plus fraktkostnad.

Varan är säljarens egendom till dess kunden fullgjort betalning.

Om ni valt Billmate som betalalternativ gäller deras vilkor!

Kontakta oss vid retur av vara. Kunden står för returkostnad.

MalmöAirsoft förbehåller sig rätten att ersätta en utgående artikel med likvärdig av motsvarande värde.

Varor med monteringsskador eller annan skada vid hantering ersätts ej.

Malmö Airsoft ansvarar ej för användandet av såld produkt eller skador uppkomna av produkt.

Dessa villkor gäller om ej annan muntlig/skriftlig överenskommelse gjorts.

Tvister gällande dessa villkor avgörs i svensk domstol.
Vid försäljning av luftvapen & knivar begär vi personnummer. (De personuppgifter du lämnar till oss används endast i vårt administrationsprogram. Om du, efter ditt köp och betalning, vill att vi skall ta bort dina uppgifter kan du meddela oss detta.)

Luftvapen omfattas av 1 års garanti, men detta gäller inte pga felaktigt handhavande, underlåtelse av underhåll eller slitagedelar. Garantin gäller vid användande av 7,4v/8,4v batteri eller av oss rekommenderat drivmedel (gas/co2).
Garanti gäller inte vid användning av ammunition av dålig kvalitet! Slitagedelar behöver med jämna mellanrum bytas ut i luftvapen och täcks därför inte av garanti. Likaså är inte manteln på luftvapen med rörlig mantel täckt av garanti. Att manteln går sönder är sällan eller aldrig ett fabrikationsfel utan ett resultat av att man tappat/stött i vapnet eller att man kört på för starkt drivmedel (drivgas). Sk gas blow back (GBB) testas och inspekteras av oss vid inleverans. Om det all förmodan skulle hända försöker vi å det längsta hjälpa kunden tillrätta med sin produkt!

Nockar på pilar täcks ej av garanti, då dessa är förbrukningsvara och behöver bytas ut då och då. 

18 års åldersgräns för köp av kniv, bajonett eller luftvapen! Vid eget (kundens) mekaniskt arbete, upphör garantin att gälla.

Vid försäljning av interna delar/reservdelar till luftvapen gäller ej öppet köp om delarna varit monterade. Endast obruten förpackning mottages, dvs går att returnera!

Vi använder en enhetsfrakt på 79kr. Vi packar minimum postorder på måndagar och onsdagar (andra dagar i mån av tid), men i normala fall skickas 99% inom 24h på vardagar.

OBS! Registrera ditt mobiltelefonnummer, så får du SMS när paketet närmar sig för uthämtning! Om du valt Billmate Faktura så vänta med betalning tills du får fakturan via mejl från Billmate! Från oss får du kvitto/följesedel med din försändelse.

När du godkänner våra villkor sker även ett godkännande av följande:

  • Att dina angivna uppgifter sparas digitalt samt i bokföring i upp till 10år (i enlighet med bokföringslag).
  • Du godkänner rätten att samtliga anställda på bolaget, använt speditionsbolag, redovisningskonsult samt revisor kan ta del av dom uppgifter som du angivit.

OBS! Vi använder inte oss av nyhetsbrev! Vi sprider inte dina uppgifter till tredje part! Vi begär endast uppgifter för att kunna genomföra kundens begäran, fullfölja köp och garantiåtagande. Dock kan du när som helst begära att få dom uppgifter som är sparade digitalt radderade! Skicka då ett mejl till oss på följande adress och döp mejlet till "Jag vill ha mina uppgifter raderade". Mejladress: info@malmoairsoft.se

 

 

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan