Billmate

Kortbetalning

Vid kortbetalning är säkerhet den kanske allra viktigaste faktorn. Korttransaktionerna hostas hos Swedbank Pay som är PCI-DSS Level 1 certifierad. Alla transaktioner är uppsatt med 3D-Secure, Verified by Visa och MasterCard Secure Code. Att vi även har verktyg för att förhindra bedrägerier inbyggda i vår lösning är en självklarhet. Vi har också färdigbyggda funktioner för att hantera återkommande betalningar, så kallade Recurring Payments – månadsvis, kvartalsvis eller med andra intervall och förutsättningar. 

Delbetalning

Delbetalning innebär att kunderna kan delbetala sin order. Vid delbetalning gör Billmate en snabb kreditcheck i kassan, visar på ett enkelt och tydligt sätt vilka alternativ som finns och vad det kostar samt skickar ut delbetalningsavtal till kunden.. 

Direktbetalning via bank

Betalningen utförs snabbt och enkelt via kundens eget bankkonto på Internetbanken. Billmate har kopplingar för Internetbetalningar via flertalet banker i Norden. Billmate samarbetar med Trustly som är ledande vad det gäller direktbetalningar.

Fakturaköp

Fakturaköp innebär att kunderna får hem sina varor i lugn och ro och först därefter betalar fakturan. Med Fakturaköp gör Billmate en snabb, automatisk kreditcheck i kassan vid beställningen. En annan fördel med Fakturaköp är att kunden slipper uppge betalkortsnummer eller logga in på banken. Det är snabbt, enkelt och tryggt för kunden att handla! Vi hanterar givetvis fakturor mot både företag och privatpersoner.

Vid frågor: Billmate telefon: 040 – 30 35 00

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan